graycircle

Ervaar onze duurzame, conventionele

geïsoleerde panelen

iQ Specials

In de divisie “ iQ-panel specials” worden panelen ondergebracht welke hun toepassing buiten de reguliere gevelmarkt vinden. Hierbij kan u denken aan panelen voor dockshelters, shadowboxen, hoekpanelen, vleugeloverdekkende deurpanelen enz.

DOCKSHELTERS

In onze divisie iQ specials vervaardigen wij onder andere panelen voor dockshelters.

Met deze panelen wordt een afdichting gecreëerd bij het laden en lossen tussen de vrachtwagen en het betreffende gebouw. Deze panelen kunnen in verschillende samenstellingen geproduceerd worden tot een lengte van 4500 mm.

 

ZETWERK

Naast sandwichpanelen in alle maten en materialen kan IQ-panel ook uw metalen zetwerk verzorgen. U kunt hierbij denken aan waterslagen, hoekstukken en dakkappen in de meest uiteenlopende vormen. Zowel in aluminium en staal kunnen wij tot een lengte van 4.000 mm uw zetwerk produceren.

Na een zorgvuldige selectie hebben wij een aantal partijen geselecteerd welke de oppervlaktebehandeling voor ons verzorgen. In het geval van poedercoaten zijn deze bedrijven Qualicoat gecertificeerd. Indien het materiaal geanodiseerd dient te worden zijn onze leveranciers Qualanod gecertificeerd.

Al ons zetwerk wordt geproduceerd volgens de VMRG richtlijnen.

GEÏSOLEERDE SHADOWBOXEN

Glas wordt meer en meer toegepast in de hedendaagse architectuur. Complete gebouwen worden ermee bekleed, zowel in de vorm van doorzichtbeglazingen als sandwichpanelen.

Een shadowbox biedt als voordeel dat het, door de dubbele beglazing met tussenliggende luchtspouw, optisch erg chique lijkt. De buitenste ruit is een blanke geharde ruit  met daarachter een luchtspouw gevolgd door een geëmailleerde binnenruit  . Door dit   te verlijmen met een kern van een willekeurig isolatiemateriaal , creëer je een esthetisch en isolerend sandwichpaneel.

GEÏSOLEERDE GLAS HOEKPANELEN

iQ panel produceert hoekpanelen met geëmailleerd gehard glas. 

Onderstaande hoekpanelen met geëmailleerd gehard glas hebben een sendzimir verzinkte stalen cassette. Deze cassette is geponst, gezet en dichtgelast. Deze sandwichpanelen worden toegepast, daar waar stalen kolommen in een vliesgevel ommantelt dienen te worden. Een gevelbouwer spaart hierdoor montagetijd. 

VLEUGELOVERDEKKENDE DEURPANELEN

Dagelijks worden op onze specials afdeling diverse deurpanelen geproduceerd.

Dit kan variëren van eenvoudige “deur vulling”-panelen welke in een deurkozijn worden opgenomen, tot geavanceerde vleugeloverdekkende panelen waarbij wij zelfs de panelen op de door u toegeleverde deurkozijnen kunnen verlijmen.

In deze panelen kunnen wij brievenbusparingen en raamsparingen voor u aanbrengen en voorzien van isolatieglas. Ook de sparingen voor hang en – sluitwerk kunnen d.m.v. CNC gereedschap worden aangebracht.

Projecten

  • Pucinni Flat
    Pucciniflat Stokhasselt Aannemer BAM Woningbouw Opdrachtgever WonenBreburg   In het najaar van 2011 is gestart met een metamorfose van de [...]
  • Perosi Flat
    Vacuümisolatie steeds vaker de oplossing voor ruimtebesparend isoleren De eisen ten aanzien van de energieprestaties voor renovaties van bestaande [...]

Nieuws

Contact

iQ Prof
Schuttenkleef 6

6191 LG Beek

T  +(31) 46 437 47 24
F  +(31) 46 204 46 18
E  baiqprof@gmail.com

Categorieën

bluecircle graycircle greencircle

Producten

-  Vip Panelen
-  Isolatiemateriaal
-  Sandwich panelen

Specials

- Vip Panelen
- Isolatiemateriaal
- Sandwich panelen

Adres

- Adress : Schuttenkleef 6
- Plaats: 6191 LG Beek
- Telefoon: +316-23434614
- E-mail: Baiqprof@gmail.com

- Privacy verklaring